Hoe houd je een kantoor netjes?

Bij het runnen van een bedrijf komen diverse zaken kijken. Een van de onderdelen waar je voldoende tijd voor vrij moet houden, is het netjes houden van het kantoor. Zorg ervoor dat je de juiste materialen bestelt en voorkom dat het kantoor een zooitje wordt. 

 

Jumborollen voor op de wc’s van het kantoor kopen

Wanneer je een kantoor netjes wilt houden zijn er diverse producten die je zou kunnen kopen. Een product dat je in vrijwel elk bedrijf ziet, zijn jumborollen. Een jumborol is als het ware een grote rol wc papier. Doordat de jumborollen erg groot zijn hoef je ze niet vaak te vervangen. Naast de grote varianten heb je ook kleinere modellen. Welke je moet kiezen hangt uiteraard af van waarin je de rol ophangt. 

Een groot voordeel van jumborollen is dat je er geld mee kunt besparen. Vooral wanneer je een groot bedrijf hebt scheelt dit veel geld. Daarnaast scheelt het ook veel qua tijd. 

 

Luchtverfrissers kunnen niet ontbreken 

Niemand vindt het fijn om op de wc in andermans stank te zitten. Om dit te voorkomen kun je luchtverfrissers kopen. Luchtverfrissers heb je in erg veel verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een systeem dat je aan de muur hangt, maar ook voor losse spuitbussen. Denk hierbij vooral na over wat je zelf fijn vindt en hoeveel werk erin gaat zitten. Een kleiner busje betekent namelijk vaak wel dat je het met regelmaat dient te vervangen.

 

Een frisse bedrijfsruimte zorgt voor een hogere activiteit

Naast dat het niet prettig is om op de wc in de stank te zitten is het ook niet fijn als het kantoor een muf hok wordt. Vooral zomers gebeurt dit snel en dat is vervelend. Om te voorkomen dat het kantoor gaat stinken kun je een automatisch microburst kopen. Voordat je dit doet is het wel handig om erachter te komen of niemand hier overgevoelig voor is. 

Naast de luchtverfrisser is het ook een aanrader om een ventilator of airconditioning te kopen. Zo kan je deze tijdens erg warme dagen gebruiken en voorkom je dat het kantoor een sauna wordt. Dit is zowel goed voor de gemoedstoestand van de werknemers als voor de productiviteit. 

Houd er bij het kopen van een airconditioning wel rekening mee dat deze geschikt is voor een beperkte ruimte. Als je een erg groot kantoor hebt zal je er dus meerdere aan moeten schaffen. Wat een airconditioner kost hangt sterk af van waar je hem koopt.

 

Laatste Artikelen

Gerelateerde Artikelen