Ondernemen met Magento 2!

Ben je ondernemer en heb je een eigen webshop nodig? Dan is het belangrijk om te kijken welke CMS systeem je hiervoor gebruikt en welke functionaliteiten het CMS systeem heeft. In deze blog gaan we dieper in op Magento 2. Magento is voornamelijk gericht op B2B webshops. Als B2B webshop wil je natuurlijk alle functionaliteiten van een normale webshop hebben en nog veel meer.

De voordelen van Magento 2

Bij Magento 2 heb je de mogelijkheid om een jouw klanten hun eigen account te beheren en hierin allerlei toepassing te laten uitvoeren. Dit is handig wanneer jouw klant bijvoorbeeld direct inzicht wil hebben op wat er is ingekocht, wat het heeft gekost en wat er ingekocht moet gaan worden. Met dit handige overzicht kan je gemakkelijk jouw klanten tevreden houden. Daarnaast kan je bij Magento 2 ontzetten makkelijk producten zoeken op bijvoorbeeld naam of bepaalde inkoopcodes. Daarbij krijgt de klant alle informatie over het product, bijvoorbeeld de levertijd, beschikbaarheid, prijs etc.

Een webshop bouwen met Magento 2

Wanneer je een webshop wilt laten ontwikkelen is het slim om een PWA developer in te schakelen. Met een PWA developer beschik je direct over tal van mogelijkheden die je kunnen helpen bij het maken van een b2b webshop Magento.

Betaalmethodes bij Magento 2

Magento 2 beschikt over verschillende betaalmethodes. Hierin zitten de standaard modules zoals betalen per factuur, creditcard of andere bestaande manieren. Daarnaast kan je als bedrijf ook je ook met bedrijfskredit werken. Hiermee zorg je ervoor dat je een bepaald bedrag stort wat vervolgens kan worden gebruikt voor de inkopen van producten. Naast bovenstaande mogelijkheden kan men ook een offerte aanvragen op basis van producten die de klant wil kopen. Hierdoor kan men direct checken welke beschikbare prijzen er zijn en wat uiteindelijk het kostenplaatje is voor de klant.

Waarom een Magento 2 webshop?

Een Magento 2 webshop biedt zoveel mogelijkheden, hierdoor heb je direct een totaaloplossing. Daar waar je met andere systemen afhankelijk bent van wat eer is gebouwd kan je met een Magento 2 webshop in samenwerkingen met developers bouwen wat jij wilt. Daarnaast is Magento volledige gericht op de B2B markt waardoor er ook vanuit een B2B gedachte gebouwd is. Dit maakt het mogelijk om alle functies die je wilt zijn als B2B klant ook daadwerkelijk aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de bovengenoemde punten zoals betalen op rekening of betalen via een factuur. Dit zijn features die je niet overal ziet. Met een Magento 2 webshop zit je zeker goed!

Laatste Artikelen

Gerelateerde Artikelen