Spullen die niet op kantoor kunnen ontbreken

Veel van ons zullen op dit moment thuiswerken, de één zal zijn volledige werkplek van kantoor naar huis hebben verplaatst, maar ook genoeg mensen zullen het met minder moeten doen dan ze gewend zijn. Voor veel mensen is een werkplek op kantoor ook echt een plekje voor hunzelf. De truc is uiteraard om deze zelfde situatie ook thuis te creëren, maar toch kom je er al snel achter dat je dingen gaat missen die je op kantoor wel op korte afstand bij de hand had. In mijn blog ga ik dan ook iets dieper in op spullen die volgens mij niet op kantoor kunnen ontbreken. Mis je na het lezen van mijn blog nog een aantal spullen die volgens jou echt niet op kantoor kunnen ontbreken? Laat dan gerust een reactie achter onder mijn blog. Wellicht kan ik dit nog goed op kantoor gebruiken!

De luxe van kantoor

Mijn werkplek is, al zeg ik het zelf, vrij luxe ingericht. Ik heb de beschikking tot twee schermen en als ik mijn laptop openklap kan ik dit nog uitbreiden naar drie schermen. In het begin werkte ik vanaf mijn laptop, maar nu ik eenmaal gewend ben aan meerdere schermen wil ik echt niks anders meer. Ook heb ik de beschikking tot een goede bureaustoel die ervoor zorgt dat ik optimaal kan werken zonder last van mijn rug of andere lichaamsdelen te krijgen. Ook het hebben van een goede printer op de werkvloer werkt erg fijn voor mij. Gevuld met Epson XP 235 print deze de contracten voor (potentiële) klanten haarscherp uit. In de toekomst zou ik ook graag een aanvulling op mijn werkplek willen. Een zit sta bureau lijkt me namelijk erg fijn om staan en zitten af te wisselen. Niet alleen verhoogt dit de productiviteit, ook lichamelijk merk je hier merkbaar verschil in. 

Wat maakt het werk nog gemakkelijker?

Naast goede apparatuur om mee te werken zijn er nog een aantal dingen die je werk gemakkelijker en leuker kunnen maken. Uiteraard zijn je collega's er daar één van, maar deze heb je vaak niet voor het uitkiezen. Wat het werk voor mij gemakkelijker maakt is als mijn werk goede koffie heeft. 'S ochtends op het werk aangekomen, moet ik altijd weer even wakker worden en dat werkt bij mij het beste met een goede kop koffie. Even een boost cafeïne en ik kan er de hele dag weer met frisse zin tegenaan! Mis jij nog iets? Laat het me gerust weten!

Laatste Artikelen

Waar moet je rekening mee houden als je cryptovaluta aan wilt schaffen?

Steeds meer Nederlanders schaffen verschillende soorten cryptovaluta aan. Dit doen zij vaak als investering in de hoop dat de munten in de toekomst meer...

Verkoop jouw oude voertuigen simpel online

Het is tegenwoordig goed mogelijk om een voertuig online te verkopen. Op deze manier hoef je niet al te veel tijd te besteden aan...

Bitcoin kopen

Bitcoin kopen is onder veel mensen populair, en nog steeds verdiepen steeds meer mensen zich hierin. Het is de eerste cryptomunt die op de...

Dakbedekking van EPDM zorgt voor een stevig dak op ieder pand

Het dak zorgt er bij ieder type gebouw voor dat je op een aangename en stevige manier in het pand kan leven. Daarom is...

Gerelateerde Artikelen