Spullen die niet op kantoor kunnen ontbreken

Veel van ons zullen op dit moment thuiswerken, de één zal zijn volledige werkplek van kantoor naar huis hebben verplaatst, maar ook genoeg mensen zullen het met minder moeten doen dan ze gewend zijn. Voor veel mensen is een werkplek op kantoor ook echt een plekje voor hunzelf. De truc is uiteraard om deze zelfde situatie ook thuis te creëren, maar toch kom je er al snel achter dat je dingen gaat missen die je op kantoor wel op korte afstand bij de hand had. In mijn blog ga ik dan ook iets dieper in op spullen die volgens mij niet op kantoor kunnen ontbreken. Mis je na het lezen van mijn blog nog een aantal spullen die volgens jou echt niet op kantoor kunnen ontbreken? Laat dan gerust een reactie achter onder mijn blog. Wellicht kan ik dit nog goed op kantoor gebruiken!

De luxe van kantoor

Mijn werkplek is, al zeg ik het zelf, vrij luxe ingericht. Ik heb de beschikking tot twee schermen en als ik mijn laptop openklap kan ik dit nog uitbreiden naar drie schermen. In het begin werkte ik vanaf mijn laptop, maar nu ik eenmaal gewend ben aan meerdere schermen wil ik echt niks anders meer. Ook heb ik de beschikking tot een goede bureaustoel die ervoor zorgt dat ik optimaal kan werken zonder last van mijn rug of andere lichaamsdelen te krijgen. Ook het hebben van een goede printer op de werkvloer werkt erg fijn voor mij. Gevuld met Epson XP 235 print deze de contracten voor (potentiële) klanten haarscherp uit. In de toekomst zou ik ook graag een aanvulling op mijn werkplek willen. Een zit sta bureau lijkt me namelijk erg fijn om staan en zitten af te wisselen. Niet alleen verhoogt dit de productiviteit, ook lichamelijk merk je hier merkbaar verschil in. 

Wat maakt het werk nog gemakkelijker?

Naast goede apparatuur om mee te werken zijn er nog een aantal dingen die je werk gemakkelijker en leuker kunnen maken. Uiteraard zijn je collega's er daar één van, maar deze heb je vaak niet voor het uitkiezen. Wat het werk voor mij gemakkelijker maakt is als mijn werk goede koffie heeft. 'S ochtends op het werk aangekomen, moet ik altijd weer even wakker worden en dat werkt bij mij het beste met een goede kop koffie. Even een boost cafeïne en ik kan er de hele dag weer met frisse zin tegenaan! Mis jij nog iets? Laat het me gerust weten!

Laatste Artikelen

Wielladers, flexibel inzetbaar

Er wordt tegenwoordig veelvuldig gebruik gemaakt van machines in de werksector. Wat voor machines dat zijn dat verschilt natuurlijk per bedrijf. Eén van die...

Zo maakt u uw kantoorgebouw sfeervol

Als u een eigen bedrijf heeft, wilt u natuurlijk dat de werkomgeving van uw werknemers zo prettig mogelijk is. Daarom is het goed inrichten...

Een huis inrichten, doe je zo

Wanneer je voor het eerst gaat verhuizen of met een schone lei in je nieuwe huis wilt beginnen, zal aan de inrichting moeten werken....

3x tips om het beste uit je bedrijf te halen met een voordelig energiecontract

Als ondernemer wil je maar een paar dingen, waaronder goed scoren met je bedrijf en zo min mogelijk betalen voor je zakelijke energie. De...

Gerelateerde Artikelen