Uitjes voor iedereen

 In deze moeilijke tijden is het belangrijk om het hoofd hoog te houden en de banden te versterken. Veel mensen zitten momenteel zonder baan, zijn geïsoleerd van hun vrienden of familie en het zijn over het algemeen genomen toch wat meer donkere dagen (los van de winter). Daarom is het heel belangrijk dat mensen dingen blijven ondernemen, naar buiten gaan en af en toe elkaar zien (zolang de maatregelen dat toestaan natuurlijk). Wat hiervoor goed kan helpen is een teamuitje, bedrijfsuitje of gewoon een uitje met je vrienden.

Uitjes.

Bij uitjes denk je misschien meteen aan een voedselwaar wat je in reepjes of blokjes door je eten doet, maar wij hebben het in dit geval echt over een 'uit-je'. Uit je huis gaan, uit je werk gaan, en ergens naartoe gaan waar je een activiteit samen onderneemt. Onder deze activiteiten kun je verstaan; paintballen, lasergamen, barbequeën, maar ook sieraden versieren, tassen maken, schilderen en een wijn of bierproeverij. Er zijn uitjes voor de familie, voor een vriendengroep, maar ook voor collega's en je afdeling, en zelfs vrijgezellenfeesten. Voor ieder wat wils dus! Er zijn speciale mannenuitjes 'zonder de vrouwen' maar ook vice versa. Mocht je als man nou graag sieraden leren maken, dan wordt dat juist aangemoedigd. Je moet vooral doen waar je zin in hebt. Het doel ervan is juist om de banden onderling te versterken, dat je op elkaar leert bouwen en elkaar leert vertrouwen, samenwerken maar bovenal…dat je plezier hebt. Het is natuurlijk hartstikke leuk om je collega's eens in een ander daglicht te zien, misschien wel onder de modder, verf, of vol met wijn.

Ontspanning.

Misschien denk je: hè jongens, ik heb helemaal geen zin om uit huis te gaan, ik wil lekker lamlendig op de bank liggen en ontspanning. Snappen wij. Maar geloof ons: tijdens activiteiten, beweging en sporten maak je meer endorfine en dopamine aan, waardoor je je beter gaat voelen. Deze geven je nieuwe energie, en daarnaast zul je als je dan later thuis bent pas écht ontspannen zijn! In beweging blijven is heel belangrijk en zeker in deze tijd, waarbij we al zo veel thuis moeten zitten. Naar de sportschool of je lesjes volgen is er niet altijd meer bij, maar je kunt wel zelf zorgen dat je elke dag even een uur beweegt. Dit kan een wandeling zijn, een fietstocht, hardlopen, steppen, al ga je buiten op je balkon een online lesje zumba volgen. Hou je lichaam actief, dan hou je je geest ook actief. En wij zijn er ook nog voor jullie.

Laatste Artikelen

Gerelateerde Artikelen