Het leasen van een auto

In deze tijden van corona werkt het grootste deel van Nederland vanuit thuis. Een deel van de mensen vindt dit heerlijk: lekker in je joggingbroek vanaf de bank werken en de koffie is thuis tenminste te drinken. Maar een ander deel is thuiswerken een regelrechte nachtmerrie, geen concentratie meer door kinderen die alle aandacht opeisen of het gevoel om gevangen te zitten. Hoort u bij de tweede categorie? Kijk dat alvast uit naar tijden na deze Corona crisis. Het belangrijkste verschil met de huidige manier van werken, zal worden dat iedereen weer met de auto of met het openbaar vervoer naar zijn of haar werk moet. Helaas heeft Corona ook een nadelig effect op de financiën van vele bedrijven en ZZP’ers, en wellicht is het niet meteen een optie om een nieuwe auto te kopen. Toch toe aan een nieuwe auto? Overweeg dan om een auto te leasen.

Voordelen van leasen

Het grootste voordeel van leasen is financieel gezien. U hoeft niet ineens bakken met geld neer te leggen, maar u betaalt een vaste prijs per maand. In deze vaste prijs zitten alle kosten verwerkt. Waar u met een eigen auto vaak een dure factuur van de garage zal krijgen, komen er bij een lease auto geen onverwachte kosten meer bij: alle kosten voor het leasen zijn bij de prijs van all-inclusive leasen inbegrepen. Daarnaast kan er vanuit voorraad geleverd worden en dus kunt u meteen de weg op na het afsluiten van een lease contract. Twijfelt u of u in aanmerking komt? Er heerst een soepel acceptatiebeleid en naast natuurlijk grote bedrijven zijn ook ZZP’ers en starters welkom. Twijfelt u nog steeds omdat u niet graag vast zit aan dingen? Dan heeft u waarschijnlijk nog nooit gehoord van het begrip shortlease. Dit is de ideale oplossing als u tijdelijk een auto nodig heeft. U kunt al vanaf 1 maand leasen! Zo blijft u dus altijd flexibel, ook als uw project plots ten einde loopt en u de auto niet meer nodig heeft. U kunt short leasen ook wel zien als de perfecte combinatie van huren en leasen: u heeft wel de flexibiliteit en het lage risico van het huren, maar ook de lagere kosten van het leasen. Kortom, perfect.

Kies uw leaseauto

Als er ergens een groot aanbod van is, dan zijn het wel auto’s. Door al het aanbod is het soms lastig om hierin dus een keuze te maken. Toch heeft u ook bij leasen de vrijheid om zelf een auto uit te kiezen. Selecteer bijvoorbeeld op merk of op formaat. Maakt het u allemaal niet zoveel uit? Dan kunt u de auto’s natuurlijk ook gewoon vergelijken op maandelijkse kosten, en de auto kiezen die het beste in uw kostenplaatje past kiezen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde Artikelen