Succesvol voor jezelf beginnen? Wij helpen je!

Zie jij het wel zitten om je eigen onderneming te starten? Velen voelen zich aangetrokken tot de vrijheid, flexibiliteit en diversiteit die een eigen bedrijf kan bieden. Ondanks de vele voordelen kan het best spannend zijn om daadwerkelijk de overstap te maken. Hoe zorg je ervoor dat je genoeg opdrachten binnen krijgt en zo kan uitgroeien tot een succesvolle onderneming? Gelukkig sta je er niet alleen voor en helpen wij je graag bij het opzetten van je eigen bedrijf. 

Handige tips voor startende zelfstandige ondernemers

Als jij graag aan de slag gaat als zelfstandige ondernemer, dan hebben we hier een aantal tips voor jou. Welke richting je ook op gaat, er zijn een aantal zaken waar iedere ondernemer mee te maken krijgt. Zo is het belangrijk om je geldzaken altijd op orde te hebben. Weet goed welke belastingen, premies en aftrekposten er komen kijken bij een ondernemerschap. Zo is het een goed idee om te controleren of je in aanmerking komt voor zelfstandigenaftrek en startersaftrek. Zorg dat je iedere week een paar uur uitzet waarin je je administratieve zaken regelt. Door dit elke week rond dezelfde tijd te doen bouw je een routine op en voorkom je een achterstand op geldzaken. Het is ook mogelijk om een andere partij in te schakelen als je moeite hebt met de administratie. Ga na wat voor jou het meest prettig is.

Direct verbonden met potentiële opdrachtgevers

Tegenwoordig kun je online gemakkelijk verbonden worden met mogelijke opdrachtgevers. Zo heb je bijvoorbeeld Younited, een organisatie die zelfstandige ondernemers en opdrachtgevers aan elkaar matcht. Via hun platform maak je een account aan en vul je in wat je te bieden hebt. Ondernemers die aangesloten zijn bij Younited kunnen vervolgens aan je gelinkt worden. Ook kun je natuurlijk zelf op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw diensten. Een platform zoals Younited is ontzettend handig en vergemakkelijkt de zaken die komen kijken bij een zelfstandige onderneming. 

Niet alleen kun je via Younited in contact komen met opdrachtgevers, maar kun je gebruik maken van veel meer tools via het dashboard. Hier kun je bijvoorbeeld je boekhouding en andere zaken bijhouden. Alles is overzichtelijk aangegeven zodat je altijd een duidelijke visie op de stand van zaken hebt. Ook kun je gebruik maken van de extra services van Younited: zo kunnen de professionals van Younited hulp bieden bij het regelen van je financiën of het opzetten van een marketingstrategie. Kortom, als zelfstandige ondernemer kun je de vele handvatten van Younited goed gebruiken, zo krijg je bijvoorbeeld ook goed inzicht over hoe je het beste de zelfstandigenaftrek kunt toepassen,

 

Laatste Artikelen

Gerelateerde Artikelen