Wielladers, flexibel inzetbaar

Er wordt tegenwoordig veelvuldig gebruik gemaakt van machines in de werksector. Wat voor machines dat zijn dat verschilt natuurlijk per bedrijf. Eén van die machines die heel handig is voor diverse sectoren en die je steeds vaker ziet, is de wiellader. Dit is een werktuig dat is ontworpen voor grondverzet. Het wordt ook wel een shovel genoemd. Omdat er verschillende opzetstukken op de wiellader kunnen worden gezet, maakt dat dit een heel flexibele en multi inzetbare bedrijfswagen. Maar waar kan je hem dan precies voor gebruiken? Dat vertel ik je in deze blog. Lees je mee?

Wielladers in de boerensector

Wielladers zien we tegenwoordig veel in de boerensector. Daar maken ze een opmars juist omdat ze voor zoveel doeleinden in te zetten zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om hooibalen en groot veevoer te verplaatsen maar ook om de grond te bewerken voordat deze voor landbouw of het houden van vee gebruikt wordt. De wagen beweegt ook goed op zand en aarde en dat maakt hem net zo betrouwbaar als de tractor maar met andere functies.

Wielladers in de tuin

Er zijn ook kleinere varianten van wielladers. In de tuinbouw worden deze vooral ingezet voor het verplaatsen van grote stukken grond. Ze kunnen dus worden gebruikt voor enorme maar ook iets minder grote tuinen die van een forse renovatie worden voorzien. Ook in deze bedrijfstak komt de mogelijkheid tot beweging over onvaste grond goed van pas. Daarnaast kan er ook met een wiellader geschept worden, handig wanneer groot materiaal (niet alleen grond maar ook stenen of iets dergelijks) verplaatst dient te worden.

Wielladers in de bouw

En over een forse renovatie gesproken, de bouw maakt ook gebruik van wielladers. Onder andere voor grondverzetting. Wanneer er een ander opzetstuk op de wiellader wordt geplaatst, zoals een stenenklem, dan kunnen ook stapels puin en stapels stenen snel en eenvoudig verplaatst worden.

Waar vind je er nu één?

Maar goed, waar kan je nu een wiellader kopen? Op de website van Trucks.nl vind je een breed aanbod aan bedrijfswagens. Waaronder ook daar is ook een shovel te koop. En niet één maar allerlei in alle soorten en maten. Je kan een bezichtiging bij sommige aanbiedingen inplannen zodat je zelf kan checken hoe de wiellader erbij staat. Dit maakt Trucks.nl een betrouwbare website met betrouwbare aanbieders. Een eerlijk product voor een eerlijke prijs en als je zelf even een inspectie wilt doen voor je tot aankoop overgaat? Dan is dat dus geen probleem. Met een gerust hart, neem jij zo een wiellader mee naar huis.

Laatste Artikelen

Gerelateerde Artikelen