Een Greenwheels deelauto kan ook voor jou interessant zijn

We maken een stuk minder kilometers sinds de start van de coronacrisis. De kans is zelfs dat we niet meer terug gaan naar het niveau van voor de pandemie, we hebben immers gemerkt dat thuiswerken een prima optie is. Toch kan het heel handig zijn om een auto tot je beschikking te hebben. Maar is het dan écht nodig om zelf een auto aan te schaffen of te leasen? Welnee! Je kunt gemakkelijk gebruik maken van een Greenwheels deelauto. Deze auto's zijn beschikbaar voor wanneer je ze nodig hebt, en je hebt er geen kosten aan als je er niet mee rijdt. Je kunt gemakkelijk online reserveren. Dit kun je een dag van te voren doen, maar ook een kwartier voor je wilt vertrekken. Heb je je zinnen op een bepaalde auto gezet, dan is het wijs om zo vroeg mogelijk te reserveren.

Sluit een abonnement af voor een deelauto

Je hoeft niet perse een abonnement af te sluiten om gebruik te maken van een deelauto. Maar het is wel het overwegen waard. Al vanaf 1 rit per maand ben je goedkoper uit met een abonnement. Wil je geen abonnement? Dan betaal je € 6,00 per uur en € 0,34 per kilometer. Neem je een abonnement, dan gaat én de uurprijs én de prijs per kilometer naar beneden. Hoe meer je gebruik maakt van de deelauto, hoe voordeliger je uit bent.

Nog meer voordelen van een gedeelde auto

Je hoeft je met een deelauto nergens druk over te maken. Alles wordt geregeld. Jij kunt instappen en je kilometers maken. Je hoeft de auto zelfs niet op dezelfde plek of in dezelfde plaats terug te zetten! Het onderhoud, de wegenbelasting en zelfs de parkeerkosten zijn geregeld. Je hoeft hier zelf niets voor te regelen. En dat allemaal voor een vaste prijs per uur/kilometer!

Zakelijk autodelen is ook een prima optie

Heb je een bedrijf met een wagenpark dat aan vervanging toe is? Dan loont het de moeite om eens de opties voor zakelijk autodelen te bekijken. Het is in het afgelopen jaar wel duidelijk geworden dat dagelijkse ritjes naar kantoor niet meer écht nodig zijn. Hierdoor kan het wagenpark wellicht flink worden verkleind. Door gebruik te maken van zakelijk autodelen is er toch altijd een auto beschikbaar voor het bezoek aan klanten of voor andere doeleinden. Zakelijk autodelen is ook érg geschikt voor ZZP'ers die niet dagelijks of zelfs wekelijks een auto nodig hebben. Op bovenstaande website vind je hier meer informatie over.

Laatste Artikelen

Gerelateerde Artikelen