Tijd voor mijn eerste eigen auto

Eindelijk was de tijd waar ik al lang van droomde aangebroken. Ik had genoeg geld gespaard om mijn eerste eigen auto te gaan kopen. Wel is waar een tweedehandsauto, maar daar zitten veel financiële voordelen aan. Na een beetje onderzoek gedaan te hebben kwam ik al snel uit bij het merk Kia. Ik vind dat dit merk mooie auto’s op de markt brengt en ook kwalitatief zijn het goede auto’s. Mijn wens is om een personenauto te kopen waar ik ook met familie of vrienden in kan rijden. Dus het liefst minimaal vier stoelen en ook aparte deuren voor de mensen op de achterbank. Zodat de voorste stoel niet steeds neergeklapt hoeft te worden als er mensen op de achterbank willen zitten. Ook vind ik het fijn als de auto op benzine rijdt, hier ben ik al aan gewend en dit vind ik prettig. 

Een tweedehands Kia

Omdat ik aardig goed weet wat mijn wensen zijn voor mijn auto, zal het niet gemakkelijk worden om de perfecte Kia in een korte tijd te vinden. Ik ben namelijk ook nog eens heel kieskeurig in de kleur en het jaartal waarin de auto op de markt is gekomen. Ik wil namelijk niet al te veel onderhoud hebben dus ik wil een relatief jonge tweedehands auto kopen. Toen ik daadwerkelijk wist dat ik een Tweedehands Kia ging aanschaffen heb ik besloten om het niet allemaal alleen te gaan doen. Ik ben om mij heen op zoek gegaan naar bedrijven die mij zouden kunnen helpen hiermee. Maar waar vind je een bedrijf dat goede personenauto's verkoopt?

Hulp van Wensink

Mijn oog is op de Personenauto's van Wensink gevallen. Zij zijn namelijk ook officieel Kia dealer. Ook hebben ze meerdere vestigingen door het hele land, dit vind ik een groot pluspunt. Ik vind het namelijk altijd heel fijn als ik de auto in het echt kan zien voordat ik besluit of ik hem wil kopen. Ook weet ik dat zorgeloos onderweg hoog in het vaandel staat bij Wensink, dit vind ik erg fijn want ik maak mij nog wel eens zorgen over tweedehands auto's. Maar met dit bedrijf hoef ik mij daar geen zorgen over te maken. Dit vertrouwen bereiken ze met professionele service van hoogstaande kwaliteit. Ik merk dat aan alles, de site is goed op orde, is overzichtelijk en ook staan ze mij goed te woord en helpen mij met mijn vragen. Ik was heel erg blij met alle hulp die zij mij boden. Toen ze mij wat opties lieten zien wist ik direct dat hier de juiste auto voor mij vast en zeker tussen zou zitten. Nu al zin om hem daadwerkelijk te kopen. 

Laatste Artikelen

Gerelateerde Artikelen